top of page

Malin & Freddie

"Som två väldigt disciplinerade & planerande personer så tänkte vi att en bröllopskoordinator kändes lite överdrivet. Vi insåg snabbt hur fel vi hade! Vendela var med tidigt i vår planering och styrde ordentligt upp med proffsiga, välarbetade hjälpmedel och metoder som gjorde vårt planerande så mycket enklare. Hon hjälpte oss att hitta detaljerna som skulle göra vårt bröllop så magiskt som det blev. Det var också ovärderligt att ha med en tredje opartisk sida när våra åsikter gick isär, vilket var ett väldigt bra stöd. Vi är så glada för den hjälp vi fått och ångrar inte en sekund att vi anlitade Vendela!"

fredrikmalin-0423_edited.jpg
Caroline_Johannes_058_edited.jpg
Caroline & Johannes

"Vendela på Wed By Us var med och gjorde våra drömmars bröllopsdag och vi kunde inte önskat oss mer. Hon var med från start till mål, hela tiden vid vår sida. Oavsett om det var stort eller smått fanns hon där med sin positiva energi och hjälpte oss att skräddarsy vår bröllopsdag.

Att anlita Vendela ser vi som en investering för en av de absolut viktigaste dagarna i livet. Vi är så tacksamma till Vendela och hennes samarbetspartners för deras expertis, vänlighet och uppmärksamhet på detaljer som gjorde det möjligt för oss att förverkliga just det drömbröllopet med det lilla extra vi önskade oss."

Ludvig & Alma

"Vi hade ingen aning om hur vi skulle gå tillväga och upplevde projektet som överväldigande och stressigt. Med hjälp av Wed By Us verktyg, kunskap och erfarenhet i kombination med Vendelas varma och positiva stöttning omvandlades processen istället till spännande och rolig. Vi är nu mitt i processen av att planera bröllopet ihop och att ta hjälp är det bästa vi kunde ha gjort!"

SAM_2747_edited.png
bottom of page