top of page

Om oss

Ingen skapar framgång ensam. Wed By Us startades av Vendela Leveau men att planera bröllop är ingen one-woman-show. Med Vendelas hjärta, driv och sinne för service och planering kombinerat med våra underbara externa samarbetspartners, skapas magi. Även ni som bröllopspar är en del av “Us” i Wed By Us eftersom vårt arbete kretsar kring att förverkliga era visioner och drömmar.

51. Maria Wideman.jpg
om-oss-ny.jpg
  • Examen i Service Management inriktad Hotel & Restaurang via Lunds Universitet

  • Diplomerad internationell bröllopsplanerare via The Wedding Academy UK

  • Kurser i psykologi och stresshantering via Lunds Universitet

  • Gymnasieutbildning inom Art & Design

Om Vendela Leveau

Trots att jag med beundran tittat på bröllopsprogram på TV ända sen jag var liten och haft tjocka album med inspirationsbilder, så blev jag vid min förlovning förvånad över hur knepigt det kunde vara att planera ett bröllop. Där och då föddes drömmen om att jobba med bröllopsplanering. 

 

Min vision är att kunna skala av några lager för att komma in till kärnan, till det som är genuint viktigt för just er och utgå från det. Att få träffa par, ta del av deras personligheter och unika kärlekshistorier för att sen hjälpa dom mot en av deras största stunder i livet inspirerar och sätter guldkant på min tillvaro. Lyllos mig som får jobba i denna bransch!

Tack för att ni överväger att inkludera mig i ert bröllop!

bottom of page