top of page

Bröllopskoordinator och bröllopsplanerare Stockholm

Våra tjänster

Wed By Us erbjuder skräddarsydda tjänster inom bröllopskoordinering där vi guidar er genom hela processen eller vid enstaka konsultationstillfällen. Vi planerar med integritet, känsla och ett öga för detalj med era visioner i centrum då ni ska känna er 100% trygga i våra händer.

Priser

Wed By Us debiterar ett fast arvode per timme så att ni slipper otrevliga överraskningar och har full insyn. Arvodet varierar beroende på säsong och bokad tjänst. För mer prisinformation, kontakta oss.

wbu-bild-2.jpg
Kostnadsfri konsultation

Vi träffas förutsättningslöst då ni får tillfälle att berätta vad ni har för drömmar och tankar kring ert kommande bröllop och vilken hjälp ni önskar att få. Inga beslut tas på mötet, utan jag råder er att efteråt känna efter hemma i lugn och ro om jag kan vara rätt person för att skapa just ert drömbröllop.

297644756_1065537490814091_912504242319750731_n.jpg
Kick-start

Hur börjar man planera ett bröllop? Tillsammans kickar vi igång er bröllopsplanering genom ett längre möte där vi konkret går igenom hur era önskemål och drömmar kan ta sig till uttryck på er stora dag. Kick-start mötet syftar till att ge er kunskap och självförtroende att kunna planera ert bröllop själva på ett stressfritt sätt. Efter vårt möte finns jag tillgänglig för att svara på eventuella frågor i ett uppföljningsmail.

wbu-bild-1.jpg
Rådgivning

Vill ni planera bröllopet själva men skulle behöva stöttning av en bröllopskoordinator för att komma vidare i planeringen? Tillsammans går vi igenom era frågor, funderingar och eventuella orosmoment. Med hjälp av skräddarsydda tips och idéer får ni en tydligare riktning framåt.

wbu-bild-5.jpg
Delplanering

Önskar ni hjälp med ett eller flera moment eller vill ni planera tillsammans med en bröllopsexpert som hjälper till att hålla strukturen och tempot i planeringen? Ni får fokusera på de roliga bitarna så fixar vi på Wed By Us resten. Vi träffas löpande under året innan er stora dag där vi, utefter era önskemål, enas om en planeringsstrategi och ansvarsfördelning.

299710634_647713539682009_4338925596545728314_n.jpg
Dagskoordinering

Håller ni själva i tyglarna för planerandet men vill kunna ta ett steg tillbaka, slappna av och njuta av bröllopsdagen? Genom en noggrann överlämning ser vi till att ni kan luta er tillbaka och vara gäster på ert egna bröllop. Vi finns som stöd under dagen, ser till att allt flyter på och koordinerar leverantörer så att ni ska kunna njuta av en stressfri dag fylld av kärlek.

wbu-bild-4.jpg
Helplanering

Kan ni inte, vill ni inte eller har ni inte tid att planera ert bröllop? Eller vill ni jobba tillsammans, sida vid sida, med er bröllopskoordinator i samtliga moment? Vårt samarbete utformas efter era förväntningar och önskemål för att ni ska känna er i trygga händer. Vi finns även som stöd under er stora dag för att se till att allt flyter på som det ska.

akeshofs-slott-300-19.jpg
Är ni osäkra på vad som skulle passar er?

 Tveka inte att hör av er så kan vi hjälpas åt att ta fram ett upplägg som passar för just er.

Bröllopskoordinator stockholm
bottom of page